Pro dospělé
DOTISK
Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit...
Tento průvodce vařením piva ti ukáže, jak můžeš uvařit docela jednoduše a nekomplikovaně své první vlastní pitelné řemeslné pivo. Krok za krokem tě povede jak všemi přípravami, tak od prvého dne...
2. VYDÁNÍ
Nože jsou prastarými a dodnes nepostradatelnými pomocníky člověka.
Z čeho se vyrábějí? Na co je nutné dbát při koupi? Jak se s nožem zachází a jak se udržuje v dokonalém...
Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše...
Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu.
Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být...
Chcete si pěstovat pár kousků zeleniny, nebo si rovnou koupit živé prase a odstěhovat se na venkov? Tento neocenitelný průvodce vás provede každým úskalím snahy o soběstačnost. Najdete v něm...
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici. Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten...
Uvařte si vlastní domácí pivo
Chcete si doma připravit pivo mnichovské světlé, rakouský Märzen nebo české plzeňské?
S touto knihou se i při nedostatku místa a nepatrné výbavě přemění...
Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen majitelům zahrádek a ovocných sadů ale i těm, kteří využívají volně dostupných darů přírody,...