Zvěřinová kuchařka

Nejlepší speciality ze zvěřiny
ISBN: 
978-80-7433-185-5
Rozsah: 
236 stran
Formát: 
223 x 263 mm
Vazba: 
pevná
Dostupnost: 
Skladem
Cena: 
599 Kč

325 osvědčených i nových receptů

Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně žijící zvěře. Návody, popsané krok za krokem, usnadní práci a zaručí, že se vám každý pokrm povede. Problémy vám nezpůsobí ani pozměněné recepty, různé varianty a kombinace. Velkou pomocí jsou úplně základní vědomosti kuchařské praxe. Osvojíte si zručnost – potřebnou například u svazování pečeně – a to pomocí podrobného popisu s ilustracemi. O kvalitě této kuchařky svědčí i to, že v Německu vyšla již po devatenácté.

• Nejlepší recepty ze zvěře srnčí, jelení, daňčí, divočáků, muflonů, kamzíků, zajíců, bažantů, koroptví, křepelek, perliček, divokých hus, kachen a další zvěře

• Návody na polévky, přílohy, omáčky, ochucená másla

• Kuchyňská praxe – zvěřina v rámci výživy, nákup srstnaté a pernaté zvěře, jak poznat čerstvé maso, jak je zamrazit, metody přípravy, porcování a podávání

• Základní postupy při přípravě marinád, vývarů, esencí, želé, nádivek, sekané a těst